Чернігівські стародруки в зібранні Чернігівського історичного музею імені В.В.Тарновського - Ситий, І. (Сiверянський лiтопис, 2011)
У статті висвітлена історія чернігівської друкарні XVII – початку XIX ст., охарактеризована збірка чернігівських стародруків Чернігівського історичного музею. В статье освещена история черниговской типографии XVII – начала XIX ст., охарактеризована коллекция черниговских старопечатних книг Черниговского исторического музея. History of the Chernihiv printing-house of XVII - beg. XIX cent. is lighted up in the article, the Chernihiv historical museum’s collection of the Chernihiv’s old-printed books is described here.