Експортноімпортні операції в Чернігівській губернії на початку ХХ ст. - Пилипенко, О. (Сiверянський лiтопис, 2011)
У статті на основі маловідомих фактів досліджується організація зовнішньої торгівлі в Чернігівській губернії Російської імперії на початку ХХ ст. Показані основні екпортно-імпортні операції, особливості економічного розвитку регіону. В научной статье на основании использования неизвестных ранее фактов исследуется организация внешней торговли в Черниговской губернии Российской империи в начале ХХ века. Показаны основные экспортно-импортные операции и особенности экономического развития региона. In scientific article author research the special organization of foreign trade in Chernigov’s region of Russian empire in the beginning of 20 century. Export-import operations and economic development had illustration in this work.