Уродженці Чернігівщини на сторінках «Основи». З нагоди 150-річчя появи першого українського часопису - Терлецький, В. (Сiверянський лiтопис, 2011)
У статті йдеться про чернігівських діячів, які брали участь у виданні журналу „Основа” В статье рассказывается о черниговских деятелях, которые участвовали в издании журнала „Основа”.