Ідеї патріотизму в українській політичній думці другої половини XV- початку XVII ст. - Пономаренко, О. (Сiверянський лiтопис, 2011)
У статті досліджується специфіка українського патріотизму в політичній думці другої половини XVI – початку XVII ст. В статье исследуется специфика украинского патриотизма в политической мысли второй половины XVI–начала XVIIст. The specificity of Ukrainian patriotic in the political opinion of the second half of XVI – XVII centuries is investigated in this article.