Треті всеукраїнські Кулішеві читання з філософії етнокультури - Колесник, О. (Сiверянський лiтопис, 2011)
29-30 червня 2011 р. у Чернігові пройшли Треті всеукраїнські Кулішеві читання з філософії етнокультури. Цього разу вони були присвячені пам’яті С.Б.Кримського та носили назву «Феноменологія софійності в українській культурі. Запити філософських смислів у мові, мистецтві, літературі». Основними організаторами конференції виступили співробітники кафедри філософії та культурології Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г.Шевченка на чолі з професором В.А.Личковахом. Інформаційну підтримку забезпечувала всеукраїнська газета «День» (яка багато років плідно співпрацювала з Сергієм Борисовичем) та інші видання.