Ст.-укр. Соръденко і споріднені антропоніми - Шульгач, В.П. (Ономастичні науки, 2008)
На антропонімному матеріалі слов.янських мов відновлюється фрагмент праслов.янської лексичної системи з коренем *Sъrd-. Статья посвящена реконструкции праславянской лексической микросистемы с основой *Sъrd- в сфере антропонимии. The article is devoted to the reconstruction of common-Slavic lexic microsystem with *Súrd- in sphere of anthroponymy.