Гидронимия верховьев Дона - Отин, Е.С. (Ономастичні науки, 2008)
В публикации (носящей пробный характер) представлен фрагмент первой части каталога названий всех водных объектов бассейна реки Дон - от его истоков до устья его правого притока р. Таболы. У публікації наводиться гідромінікон верхів'їв Дону від його початку до гирла правої притоки Таболи, а також суміжні географічні назви з однаковою лексичною базою. Подається велика кількість синхронних і діахронних варіантів і дублетів цих назв. The article investigates hydronymicon of upper reaches of the Don from its beginning of river head of the Tabola and adjacent geographical names with the equal lexical base. The great number of synchronous and diachronous variants and duplicates of these names is adduced