Формування української національної ідеї в XVII ст.: історіографічний аспект - Пономаренко, О. (Сiверянський лiтопис, 2011)
Стаття присвячена історіографічним аспектам формування української ідеї в XVII ст. Предлагаемая статья посвящена историографическим аспектам формирования украинской идеи в XVII ст. The article is devoted to the history-graphical aspects of forming the Ukrainian Idea in the 17th century.