З історії села Костобобрів - Блакитний, М. (Сiверянський лiтопис, 2011)
У статті йдеться про історичну минувшину с. Костобобрів Семенівського району Чернігівської області. В статье говорится о историческом прошлом с. Костобобров Семеновского района Черниговской области. The article says about the historical past s. Kostobobrov Semenov district of Chernihiv region.