Чернігівський державний історико-культурний заповідник у 1929–32 роках - Рига, Д. (Сiверянський лiтопис, 2011)
У статті мова йде про створення, становлення і перші роки діяльності Чернігівського державного історико-культурного заповідника. В статье речь идет о создании, становлении и первых годах деятельности Черниговского государственного историко-культурного заповедника. In the article the question is about creation, becoming, and the first years to activity of Chernihiv of state historical cultural reserve.