Фітомікротопоніми півночі Львівщини - Гулик, О.І. (Ономастичні науки, 2009)
Аналіз мікротопонімікону півночі Львівської області засвідчив, що місцева географічна термінологія, зокрема та, що пов'язана з особливостями рослинного світу краю, а також народна ботанічна номенклатура є важливими джерелами мікротопонімії. Анализ микротопонимов севера Львовской области показал, что местная географическая терминология, отражающая флору края, а также народная ботаническая номенклатура - важные источники микротопонимии. Analysis of microtoponymy of the north of Lviv Region testified that local geographic terminology, reflecting flora of the land, and botanic nomenclature are important sources of microtoponymy.