Мікротоніми Центральних та Східних районів Львівщини, мотивовані назвами кольорів - Яніцька, Н.Р. (Ономастичні науки, 2009)
Статтю присвячено розгляду мікротопоодиниць центральних та східних районів Львівської області, мотивованих кольоропозначеннями. Основну увагу зосереджено на семах кольоративів "чорний" та "білий", які актуалізуються у мікротопонімному дискурсі. Статья посвящена рассмотрению микротопонимов центральных и восточных районов Львовской области, мотивированных названиями цвета. Основное внимание сосредоточено на семах цветоназваний "чорний" и "білий", которые актуализируются в микротопонимном дискурсе. The article is devoted to the consideration of the microtoponyms of central and eastern districts of L'viv Region, motivated by the color names. The emphasis is made on the values of the color names "чорний" and "білий", which are actualized in microtoponym discourse