Двадцять років спільній медико-біологічній лабораторії інституту хімії поверхні ім. О.О. Чуйка НАН України та Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова - Геращенко, І.І.; Луцюк, М.Б. (Поверхность, 2010)
Представлено стислий нарис, присвячений історії створення, основним науковим досягненням та планам на майбутнє спільної медико-біологічної лабораторії Інституту хімії поверхні ім.О.О. Чуйка НАН України та Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова. Представлен короткий очерк, повященный истории создания, основным научным достижениям и планам на будущее совместной медико-биологической лаборатории Института химии поверхности им. А.А. Чуйко НАН Украины и Винницкого национального медицинского университета им. Н.И. Пирогова. The brief sketch on the history of foundation, main scientific achievements and prospects of joint biomedical laboratory of Chuiko Institute of Surface Chemistry of NAS of Ukraine and Pirogov Vinnitsa National Medical University.