До питання атрибуції бушанського наскельного рельєфу (аналіз обрамленої таблиці з написом) - Забашта, Р. (Студії мистецтвознавчі, 2011)
Статтю присвячено фактографічному аналізу та реконструкції напису, викарбуваного на таблиці Бушанського наскельного рельєфу. The article is dedicated to factographical analysis, reconstruction and historic and cultural definition of an inscription carved upon a plate of the Busha’s rock relief.