Кримські канікули Миколи Мурашка, Володимира Андреєва та Григорія Дядченка - Толстова, Л. (Студії мистецтвознавчі, 2011)
У статті висвітлюється роль, яку відіграла природа Південного берега Криму в житті і творчому розвитку М. Мурашка та його учнів В. Андреєва й Г. Дядченка. The article elucidates a role of the Crimean southern seashore nature in the life and creation of M. Murashko and his pupils V. Andreiev and H. Diadchenko.