Неопублікована шевченкознавча студія Дмитра Антоновича - Білокінь, С. (Студії мистецтвознавчі, 2011)
Публікація джерелознавчої статті Д. Антоновича про автопортрет Т. Шевченка 1845 року. There is a publication of D. Antonovych’s source study article about the 1845 T. Shevchenko self-portrait.