Формування органів управління кінематографа в Україні (1919) - Росляк, Р. (Студії мистецтвознавчі, 2011)
У статті розглядається процес створення та діяльність органів управління кінематографа в перші роки функціонування радянської влади в Україні. В статье рассматривается процесс создания и деятельность органов управления кинематографа в первые годы функционирования советской власти в Украине. The process of creating and functioning of the cinematography authorities in the early years of the Soviet Union in Ukraine is examined in the article.