Фортепіанний цикл «З дитячого альбому» Мирослава Скорика: стилістичні особливостi жанру - Івахова, К. (Студії мистецтвознавчі, 2011)
Фортепіанний цикл «З дитячого альбому» Мирослава Скорика – помітне явище в українській фортепіанній музиці. У статті розглядаються жанрово-стилістичні особливості цього циклу фортепіанних п’єс. Фортепианный цикл «Из детского альбома» Мирослава Скорика – заметное явление в украинской фортепианной музыке. В статье рассматриваются жанрово-стилистические особенности этого цикла фортепианных пьес. The piano cycle «From children’s album» by Myroslava Skoryka is a noticeable phenomenon in Ukrainian piano music. The genre-stylistic features of this cycle of piano plays are examined in the article.