Архітектурно-будівельний складник бушанського скельного комплексу: історичні віхи забудови (1) - Забашта, Р. (Студії мистецтвознавчі, 2011)
У статті висвітлюється питання історії освоєння та забудови скельного об’єкта (природної розпадини і прилеглих до неї рукотворних виломів породи), який міститься в с. Буша Ямпільського району Вінницької області й відомий у науковій та краєзнавчій літературі як (бушанський) «скельний храм / скельне сховище / скельний (архітектурно-скульптурний) комплекс». The article throws some light upon current problems in history of adaptation and build‑in works at the rock object (being a natural crack with adjacent hand‑made breaks of strata) situated in the village of Busha, Yampil region of Vinnytsia province and known under the name of (Busha) «rock temple / rock shelter / rock (architectural sculptural) complex» in scientific literature as good as in publications of local studies.