Риси експресіонізму в доробку буковинських художників першої половини XX століття - Міщенко, І. (Студії мистецтвознавчі, 2011)
У статті проаналізовано прояви експресіонізму в образотворчому мистецтві Буковини першої половини ХХ ст. (до 1940 року). The article explores the manifestations of expressionism in Bukovinian art of the first half of the twentieth century (till 1940).