Наслідуючи майстра (до питання швейцарсько-українських зв’язків) - Сікорська, І. (Музична україністика: сучасний вимір, 2010)
Статтю присвячено пам’яті А. І. Мухи. Використовуючи його методику дослідження міждержавних взаємин, здійснено спробу дослідити швейцарсько-українські музичні контакти в їх історичному розвиткові з акцентом на 1990-х. Статья посвящена памяти А. И. Мухи. Сделана попытка, используя его методику, исследовать швейцарско-украинские музыкальные связи в историческом развитии с акцентом на 1990-х. The article is devoted to the memory of A. Mukha. An attempt to investigate the Swiss-Ukrainian musical communications in historical development with accent on 1990 s is made, using technique introduced by him.