Міжнародні творчо-організаційні зв’язки музикантів-духовиків - Посвалюк, В. (Музична україністика: сучасний вимір, 2010)
У статті розглядається участь українських музикантів-духовиків у міжнародних професійних акціях (конференції, майстер-класи, обмін досвідом), на яких піднімаються питання методики виконавства на духових інструментах, сценічної поведінки, технічної досконалості. В статье рассматривается участие украинских музыкантов-духовиков в международных профессиональных акциях (конференции, мастер-классы, обмен опытом), на которых поднимаются вопросы методики исполнительства на духовых инструментах, сценического поведения, технического совершенства. In the article there is considered participation of the Ukrainian wind performers in the International professional actions (conferences, master-classes, change by experience) where have been discussed the problems of wind perfomance methodics, stage behavior, technical perfection.