Концертно-гастрольне життя Єлисаветградщини першої третини ХХ ст. - Долгіх, М. (Музична україністика: сучасний вимір, 2010)
Стаття висвітлює загальну панораму концертно-гастрольного життя Єлисаветградщини першої третини ХХ ст. Вперше систематизовано матеріали друкованих місцевих видань та визначено характерні тенденції гастрольної практики. Статья освещает общую панораму концертно-гастрольной жизни Елисаветградщины первой трети ХХ ст. Впервые систематизированы материалы печатных местных изданий и определены характерные тенденции гастрольной практики. The article tells about general panorama concert-tour life of Elisavetgrad region of the first third of XX century. Materials of printing local editions are first systematized and the characteristic tendencies of tour practice are defined.