Петро Конашевич-Сагайдачний: історичні нариси життя та діяльності - Пиріг, П. (Сiверянський лiтопис, 2012)
У дослідженні порушується проблема гетьманства Петра Конашевича-Сагайдачного. Висвітлені питання відтворюють основні віхи його життя та діяльності. В исследовании поднимается проблема гетманства Петра Конашевича-Сагайдачного. Освещенные вопросы воссоздают основные вехи его жизни и деятельности. In a research the problem of Hetman Petro Kanashevych-Sagaidachny is taken. The problems reflect the main ages of his life and activities.