Життєвий шлях та військова діяльність генерал-хорунжого Володимира Савченка-Більського - Гриценко, І. (Сiверянський лiтопис, 2012)
На підставі різних джерел зроблено спробу укласти біографію генерал-хорунжого Володимира Савченка-Більського, видатного українського громадського та військового діяча, одного з творців військового флоту УНР. На основании различных источников сделана попытка составить биографию генерал-хорунжего Владимира Савченко-Бельского, выдающегося украинского общественного и военного деятеля, одного из создателей военного флота УНР. Basing on various sources, here is an attempt to compose a biography of the Lieutenant General Vladimir Savchenko-Belsky, the outstanding Ukrainian public and military leader, one of the founders of the navy of the UPR.