Білоруська соціал-демократична громада Чернігівщини - Ільїн, О. (Сiверянський лiтопис, 2012)
У статті аналізується документ, в якому вперше згадується про існування білоруської секції Революційної української партії. В статье анализируется документ, в котором впервые упоминается о существовании белорусской секции Революционной украинской партии. This article analyzes the document, in which the existence of the Belarusian section of the Revolutionary Ukrainian Party was first mentioned.