Постмодерністська трансформація історичної пам'яті - Корж, Г. (Світогляд - Філософія - Релігія, 2011)
Формування постмодерністського мислення є актуальним для відродження української культури, визволення її від панування ідеологічних кліше, стереотипів. У статті здійснено аналіз конфігурації історичної пам’яті у контексті постмодерністської парадигми. Forming of post-modernist thought is topical for the revival of the Ukrainian culture,its liberation from the domination of the ideological cliche, stereotypes. In the article the analysis of the configuration of historical memory has been carried out in the context of post-modernist paradigm.