"Ідея університету" в контексті суспільства знань - Курбатов, С. (Світогляд - Філософія - Релігія, 2011)
Стаття присвячена дослідженню проблеми трансформації ідеї університету в контексті сучасної цивілізації. Проаналізовано основні концептуальні моделі університету, які використовуються у англомовному академічному дискурсі. The article by Dr. is devoted to the investigation of the process of changing of the idea of university in the context of contemporary civilization. The author analysed the main concepts of university in English language academic literature.