Духовность нового времени в свете нанофилософии - Цикин В., В. (Світогляд - Філософія - Релігія, 2011)
В статье проведен анализ сути духовности и влияния на ее формирование философии нанонаук и нанотехнологий. При этом особенный акцент сделан на раскрытии влияния мировоззренческого аспекта нанотехнологий на процес развития духовности современного человека. У статті проведений аналіз сутності духовності та впливу на її формування філософії нанонаук та нанотехнологій. При цьому особливий акцент зроблений на розкритті впливу світоглядного аспекту нанотехнологій на процес розвитку духовності сучасної людини.