Христианская тематика во французской опере XIX столетия - Энская, Е. (Світогляд - Філософія - Релігія, 2011)
На примере творчества известных мастеров музыкально-сценического жанра Дж. Мейербера, Ф. Галеви и Ш. Гуно рассмотрен вопрос воплощения религиозной темы и христианских духовных ценностей во французской опере ХІХ столетия. На прикладі творчості видатних майстрів музично-сценічного жанру Дж. Мейербера, Ф. Галєві та Ш. Гуно розглянуто питання втілення релігійної теми та християнських духовних цінностей у французькій опері ХІХ ст.