Кримінальне право та церква в Україні - Сухонос, В. (Світогляд - Філософія - Релігія, 2011)
Стаття присвячена актуальній проблемі ставлення церкви до діяльності правоохоронних органів і кримінального права безпосередньо під час розбудови незалежності в Україні. The article is devoted to the actual issue of the attitude of the church to law enforcement agencies and criminal law directly in the development of Ukraine’s independence.