Психолого-педагогічний аналіз комунікативної діяльності педагога - Ніколаєнко, С. (Світогляд - Філософія - Релігія, 2011)
У статті комунікативна діяльність розглядається як структурно-функціональний компонент педагогічної діяльності вчителя, аналізується взаємозв’язок педагогічної й комунікативної задач, розкриваються особливості процесу вирішення комунікативно-педагогічної задачі. In the article communicative activities are considered as structural and functional components of the teacher’s pedagogical activities, the relationship of pedagogical and communicative tasks are analyzed, features of the solution process communicative and pedagogical tasks are revealed.