Проблема спілкування як діяльності - Ніколаєнко, С.; Ніколаєнко, Св. (Світогляд - Філософія - Релігія, 2011)
У статті розглядається спілкування як самостійний вид людської діяльності. При цьому аналізуються сутнісні характеристики, структурні компоненти, технологія мовної комунікативної діяльності. In this paper we consider communication as a separate species of human activity. At the same time we analyzed the essential characteristics, structural components, the technology of voice communication activities.