Музика у світових релігіях: особливості вияву - Васюріна, А. (Світогляд - Філософія - Релігія, 2011)
У статті здійснений комплексний аналіз використання музики в провідних конфесіях світу, простежується вплив музичної творчості на реалізацію релігією її світоглядної та культурологічної функцій. The paper made a comprehensive analysis of music in the leading denominations of the world, shows the influence of musical creativity in the implementation of its ideological religion and cultural functions.