Особливості навчально-виховної роботи з підлітками в церкві адвентистів сьомого дня - Коберник, О. (Світогляд - Філософія - Релігія, 2011)
У статті розглянуто деякі особливості роботи з підлітками за допом огою клубу “Слідопит”. Простежено напрямки навчально-виховної діяльності Церкви Адвентистів сьомого дня. Досліджено структуру управління клубною організацією, проаналізовано навчальні програми. The article discusses some features of working with young people through by Pathfinder’s club. Studied areas of educational activity of the Church of Seventh Day Adventists. Investigated the administration structure of the club organization, analyzed curriculums.