Сповідь: особливості її впливу на становлення самоідентичності особистості в постмодерну добу - Мазур, Л. (Світогляд - Філософія - Релігія, 2011)
У статті розкриваються зміст і структура сповіді як духовної практики “турботи про себе” і її особливості як письмового тексту. Розглянуто її вплив на онтологічну трансформацію людського буття та становлення самоідентичності особистості. Виявлені тенденції її змін у постмодернізмі. In the article open up table of contents and structure of confession as of a spiritual practice of “anxiety about itself” and also her features as of the writing text. Her influence on ontological transformation of human being and becoming of self-identity of a personality is considered. The tendencies of her changes in post-modernism are found out.