Божественне установлення права - Микуланинець, С. (Світогляд - Філософія - Релігія, 2011)
У статті показується, що, незважаючи на історичну змінність правових норм, які діють у Церкві, право завжди дає ключ до правильної орієнтації в актуальних проблемах церковного життя. The paper shows that, despite the historical variability of legal norms in force in the Church, the right always gives the key to the correct orientation in actual problems of church life.