Далекосхідні астронавти давнини: раціоналістичний аспект міфів - Мозговий, І. (Світогляд - Філософія - Релігія, 2011)
У статті аналізуються давні релігійні й міфічні тексти народів Далекого Сходу, на основі яких автор намагається з’ясувати реальне підґрунтя переказів про астронавтів цих країн у далекому минулому. The article examines ancient religious texts and mythical of the Far-Eastern nations on the basis of which the author tries to find out the real foundation of the astronauts transfer of these countries in the distant past.