Ідеал національного виховання: сучасне бачення проблеми - Кулішенко, Л. (Світогляд - Філософія - Релігія, 2011)
У статті розглянуто поняття “ідеал” та його нинішня інтерпретація, визначено особливості ідеалу національного виховання з погляду сучасної вітчизняної педагогіки. The article deals with the conception “ideal” and its present interpretation, defined the peculiarities of the ideal of national upbringing from the point of up-to-date native pedagogics.