Партнерство правової держави і суспільства в умовах глобалізації - Костицький, В.В. (Соціологія права, 2011)
Досліджено нову роль правової держави в умовах глобалізаці та її взаємодії із суспільством на тлі формування глобального громадянського суспільства. Исследована новая роль государства в условиях глобализации, а также его взаимодейсттвия из общестовм в связи с формированием глобального гражданского общзества. A research on the new role of the legal state in the conditions of globalization and its interaction with the society on the background of the global civil society formation is made in this article.