Інституційна теорія формування інформаційного суспільства - Новицький, А.М. (Соціологія права, 2011)
У статті пропонується обґрунтування основні положення інституційної теорії формування інформаційного суспільства. In article author proposes the reasoning of main points of institution theory of information society formation.