Правове регулювання повторного шлюбу у римському та ранньовізантійському праві - Дячук, Л.В. (Соціологія права, 2011)
В статті досліджується традиційна проблема інституту повторного шлюбу в контексті його еволюції на засадах античних та християнських цінностей. В статье исследуется традиционная проблема института повторного брака в контексте его эволюции на принципах античных и христианских ценностей. In the article the traditional problem of institute of the deuterogamy is probed in the context of its evolution on principles of ancient and christian values.