Фалес Мілетський: становлення та раціоналізація світоглядних уявлень - Меленко, С.Г. (Соціологія права, 2011)
У статті досліджується процес становлення та розвитку світоглядних уявлень Фалеса Мілетського (624-546 рр. до н.е.), визначається його роль у феномені зародження давньогрецької філософії права. В статье исследуется процесс становления и развития мировоззренческих представлений Фалеса Милетского (624-546 гг. до н.э.), определяется его роль в феномене зарождения древнегреческой философии права. The article under discussion traces up the process of setting up and rationalizing of Thales' views upon the world perception. Besides, it determines his role in founding the Ancient Greek Philosophy of Law.