Деякі проблеми охорони водних ресурсів в Україні - Григорович, Р.В. (Соціологія права, 2011)
У статті досліджено актуальні питання правової охорони водних ресурсів України. В статье исследованы актуальные вопросы правовой охраны водных ресурсов Украины.