Місце Редакційних комісій у підготовці проекту Селянської реформи 19 лютого 1861 р. - Захарченко, П.; Прус, В. (Соціологія права, 2011)
В статті проаналізовано структуру Редакційних комісій та процес розробки ними правової бази для проведення Селянської реформи 1861 р. В статье рассматривается структура Редакционных комиссий и процесс разработки ими правовой базы для проведения Крестьянской реформы 1861 г. In article to the analyze structure Redactions committee and legal regulations proceedings cultivate to be realization peasant reform 1861 year.