Функції юридичної відповідальності в правовій науці України та Польщі - Середюк, В. (Соціологія права, 2011)
В статті автор аналізує та порівнює деякі аспекти дослідження функціонального призначення юридичної відповідальності в правовій науці України та Польщі. In article the author analyzes and compares some aspects of research of a legal responsibility functional purpose in a Ukrainian and Polish law theory.