Режим державної сімейної політики України - Чеховська, І.В. (Соціологія права, 2011)
У статті досліджено класифікацію та режими сімейних політик зарубіжних країн. Класифіковано державну сімейну політику України. В статье исследуются классификация і режимы семейной политики зарубежных стран. Классифицирована государственная семейная политика Украины. In the article investigational classification and modes of domestic politician of foreign countries. The public domestic policy of Ukraine is classified.