Інтернет-технології як важіль управління формуванням потоків продовольства - Березін, О.В.; Ярова, І.І. (Стратегія і механізми регулювання промислового розвитку, 2009)
Обґрунтовано необхідність запровадження інтернет-технологій у сфері просування продукції аграрних підприємств. Висвітлено підходи до запровадження інтернет-технологій просування продукції на національний агропродовольчий ринок України. Обоснована необходимость внедрения интернет-технологий в сфере продвижения продукции аграрных предприятий. Освещены подходы к внедрению интернет-технологий продвижения продукции на национальный агропродовольственный рынок Украины. The paper gives grounds for using Internet-technologies in introduction of the national agricultural products into the market The approaches to using Internet – technologies for introduction of products into the national agricultural market of Ukraine are described.