Законодавче забезпечення розвитку інтелектуального капіталу в Україні - Бриль, І.В. (Стратегія і механізми регулювання промислового розвитку, 2009)
Розглянуто світове та вітчизняне законодавче регулювання інтелектуального капіталу; нормативи нематеріальних активів на підприємстві: введення, облік, вибуття з обліку. Рассмотрено мировое и отечественное законодательное регулирование интеллектуального капитала; нормативы нематериальных активов на предприятии: введение, учет, выбытие с учета. The paper reviews the international and domestic legal regulation of intellectual capital; standards for enterprise’s intangible assets, such as bringing into use, registration, charging off.