Синдиковане кредитування вуглевидобувних підприємств - Горощенко, В.В. (Стратегія і механізми регулювання промислового розвитку, 2009)
Розглянуто сутність синдикованого кредитування, запропоновано модель, яка дозволяє прорахувати можливість погашення шахтою синдикованого кредиту, і здійснено її апробацію. Рассмотрена сущность синдицированного кредитования, предложена модель, которая позволяет просчитать возможность погашения шахтой синдицированного кредита, и проведена ее апробация. Essence of the syndicated crediting is considered, the model which allows to count the possibility of a syndicated credit redemption by a mine is offered. It has received practical approbation.